Първи поглед на предстоящия сериал Dune: Prophecy излезе под формата на

...
Първи поглед на предстоящия сериал Dune: Prophecy излезе под формата на
Коментари Харесай

Излезе първи трейлър на новия Дюн - Prophecy

Първи взор на предстоящия сериал Dune: Prophecy излезе под формата на филмов откъс. Предисторията на " Дюн " на Дени Вилньов (чиято трета част се чака след най-малко 2 години) се развива 10 000 години преди живота на Пол Атреидис и дава обещание да ни покаже основаването на женския медал на Бин Джезърит, който играе основна роля във вселената на Франк Хърбърт.

Новият сериал е дело на Max (доскоро HBO Max) и се чака в стрийминг услугата тази есен.

Историята е ненапълно взаимствана от едно от многото " продължения " на " Дюн ", дело на Брайън Хърбърт, наследник на истинския създател, и Кевин Андерсън. Поредицата не бе харесана изключително от почитателите на оригинала, само че добавя вселената на Хърбърт по негови мемоари и бележки.

Сериалът ще ни опише за битката на две сестри - Валя (Емили Уотсън, " Чернобил " ) и Тула Харконен (Оливия Уилямс, " Короната " ), които трансформират новосъздаденото сестринство " Бин Джезърит " в галактическа мощ " зад кулисите ". Ще срещнем и доста други персонажи - вероятни прадеди на Атреидите, рода Корино, фремените на Аракис и други

Орденът се показва за набожен, само че в действителност се бори за основаването на проект за спасяването на човечеството надалеч в бъдещето - посредством управление на генетичните линии на огромните династии в Империята и в последна сметка основаването на Куизъц Хадерах, съществото, което ще може да вижда всичко в бъдещето и да открие пътя, по който човешката раса може да бъде избавена. Всичко това обаче минава през деликатното слагане на основите на политическата мощност на Бин Джезърит, която ще просъществува 10 000 години до раждането на Пол Атреидис.

Сред актьорите са още Джоди Мей, Сара-София Буснина, Травис Фимел, Марк Стронг, Крис Мейсън.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР